Woongemak Installatiewereld Vastgoedonderhoud

Diensten

Sanitair, Tegels en Badkamers

Uw droombadkamer bij van der Werff te Tuitjenhorn! van der Werff te Tuitjenhorn is specialist in het realiseren van uw droom badkamer. Hierbij kunt u denken aan het compleet of gedeeltelijk renoveren van uw badkamer en/of toilet. Showroom In onze showroom hebben wij een 3-tal... Lees verder.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak... Lees verder.

Duurzaamheid

Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw... Lees verder.

Loodgieterswerk

Van der Werff is specialist op het gebied van aanleg van gas- en waterleidingen. Een verstopt riool kan vele oorzaken en vervelende gevolgen hebben. Bij Van der Werff hebben wij professionele machines en gereedschappen om verstoppingen op te lossen. Hiermee helpen wij u snel en vakkundig van... Lees verder.

Dak- en zinkwerk

Zinken dakgoot vervangen? Vraag nu een gratis offerte aan. Bent u van plan om uw zinken dakgoten te gaan vernieuwen? Als specialist in gootwerk kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij komen gratis bij u langs om de bestaande goot te beoordelen en geven u daarna geheel... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Lees verder.

Onderhoud en Service

Service en Onderhoudsmogelijkheden Van der Werff biedt verschillende mogelijkheden voor thuis of bedrijf: Periodieke controle noodverlichting Dakinspectie Badkamerinspectie Cv onderhoud en storingen via ESNW   Cv ketel onderhoud of service abonnement nodig? Het... Lees verder.

Woongemak

Thuiscomfort Huis demonstratie Lees verder.

Over ons

Van der Werff is al bijna 80 jaar een begrip in Tuitjenhorn en omstreken.Begonnen in Dirkshorn als hoefsmederij is het familiebedrijf uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf voor vele bedrijven en particulieren. Naast ons installatiebedrijf hebben wij ook een... Lees verder.

Copyright Van der Werff - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl